[parsec-users] Bus error while executing x264 in Solaris/SPARC (PARSEC v2.0)

DING, Yang dingyang at gmail.com
Thu Mar 5 12:34:31 EST 2009


I found the same bus error but have no idea about how to solve it.
I am also using Solaris 10 and gcc 4.2.3.

On Thu, Mar 5, 2009 at 7:32 AM, Javier Lira <javier.lira at ac.upc.edu> wrote:
> Hi PARSEC users,
>
> I am facing a runtime error while executing x264 in a Solaris/SPARC
> environment for the PARSEC v2.0. This is a bus error that did not happen
> with the patched version of the previous PARSEC release.
>
> Unfortunately, I do not have more information than the console output
> (that you can find at the end of the email), but, I would like to know
> if any of you also found the same issue or this is a problem in my
> environment.
>
> Additional information about my environment are that the OS is Solaris
> 10 and I am compiling with the GNU gcc 4.2.3 and the latest version of
> the binutils.
>
> Thank you very much,
>
> Javier Lira
>
> [PARSEC] [---------- Beginning of output ----------]
> PARSEC Benchmark Suite Version 2.0
> [HOOKS] PARSEC Hooks Version 1.2
> yuv4mpeg: 640x360 at 25/1fps, 0:0
> [HOOKS] Entering ROI
> ./parsecmgmt: line 910:   515 Bus Error               (core
> dumped) /work/benchmarks/parsec-2.0/bin/../pkgs/apps/x264/inst/sparc-solaris.gcc-hooks/bin/x264 --quiet --qp 20 --partitions b8x8,i4x4 --ref 5 --direct auto --b-pyramid --weightb --mixed-refs --no-fast-pskip --me umh --subme 7 --analyse b8x8,i4x4 --threads 8 -o eledream.264 eledream_640x360_8.y4m
>
> real    0m1.691s
> user    0m0.092s
> sys     0m0.826s
> [PARSEC] [----------    End of output    ----------]
>
>
> _______________________________________________
> parsec-users mailing list
> parsec-users at lists.cs.princeton.edu
> https://lists.cs.princeton.edu/mailman/listinfo/parsec-users
>


More information about the parsec-users mailing list